Palvelut

palvelut-panoraama

 

Palvelut yksittäin tai kokonaispakettina

ikoni-kokonaispaketti-80
Hoidamme mielellämme niin pienet kuin suuretkin projektit. Olemme erikoistuneet hoitamaan kaivoporauksia kokonaispaketteina avaimet käteen -periaatteella, mutta toisaalta kauttamme saat esimerkiksi pelkän porauksen tai laadukkaan pumpun.
Esimerkki kokonaispalvelustamme: toimitamme porauksen ajaksi  tarvittaessa vesisäiliön, joka liitetään kiinteistön vesijärjestelmään. Näin turvataan katkeamaton veden saanti myös porakaivon valmistumisen aikana. Syntymäpäiväjuhlat onnistuvat ongelmitta tuontivedellä!

 

ikoni-kysymysmerkki-80
Osaamme kokemuksemme perusteella kysyä porausprojektiin vaikuttavat tärkeät kysymykset jo etukäteen. Ennen varsinaista toimitusta käymme veloituksetta paikan päällä suunnittelemassa kaivon porauksen. Käynnillä päätetään kaivon paikka ja porakaivon tarvitsema varustelu. Käynnin perusteella osaamme myös varautua sopivan kokoisella kalustolla.

 

ikoni-asiakirja-80
Annamme kokonaispaketeista aina tarkan tarjouksen, joka sisältää kaiken tarvittavan. Erittelemme tarjouksessa esim. pintaeritysporauksen, kallioporauksen, vesipainehalkaisun, kaivon suojauksen, pumpun, painesäiliön, asennuskaivon ja asennuksen aiheuttamat kustannukset. Tiedät tarkalleen, mistä kaivon kokonaishinta muodostuu.
 

Paljonko kaivon poraus tulee maksamaan?

ikoni-euro-80
Kaivojen syvyydet vaihtelevat 20 ja 150 metrin välillä. Etukäteen on mahdoton tietää varmasti, kuinka syvälle joudutaan poraamaan. Kaivon porauksen ja pumpun asennuksen kokonaishinta on tyypillisesti 4500-10 000 euroa. Hintaan vaikuttaa kaivon pintaerityksen määrä ja kokonaissyvyys.
Käytä hyväksesi kotitalousvähennys. Saat kotitalousvähennyksen kone- ja asennustyön kustannuksista lämmitysjärjestelmän uusimisessa ja porakaivon porauksesta. Verohyödyn saat kun työn tekevä yritys kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Lue tarkemmin ajantasaiset tiedot vähennyksen suuruudesta ja ehdoista Verohallinnon sivustolta.

Perushinta käsittää kaivon porauksen, pumpun ja painesäiliön asennukset sekä asennuskaivon tarvikkeet. Mikäli kohteessa tarvitaan lisäksi esim. vaakavetoa kaivolta rakennukselle, saattolämmitystä tai maankaivutöitä, sovitaan niistä aina erikseen.

 

Kysy tarkemmin Akilta!

Aki Purhonen
Aki Purhonen vastaa mielellään kysymyksiisi. Sovitaan suunnittelukäynnistä ja toimitusaikataulusta sinulle sopivaan tahtiin.
Akin tavoitat puhelimitse numerosta 050 405 6677 ja sähköpostitse osoitteesta posti@ristiinanporakaivo.com.

Sinun ei tarvitse tietää mitään porakaivoista tai normilämpökaivoista ottaessasi meihin yhteyttä. Selvitämme yhdessä ne ratkaisut, jotka parhaiten palvelevat juuri sinun tarpeitasi. Toimitamme mielellämme lisätietoja ja esimerkiksi kuvamateriaalia suunnittelun tueksi.